Dagbok 2023

2023-11-13
I går nedkom Lizzie med 4 små sötnosar. En tik och en hane i färgen blenheim och en tik och en hane tricolor. Så duktiga och fina.

2023-11-12
Nu börjar det närma sig valpning. Kan bli i natt, måndag eller tisdag. Så spännande. Hoppas allt ska gå bra nu då.

2023-10-29
Lizzie är dräktig. Hon väntar valpar i halva november. Pappa till valparna är SE UCH Bibeti's Valentino.

SE UCH Bibeti's Valentino.

 

 

2023-08-30
Tyvärr blir det inga valpar från Nicki detta året. Vi får vänta till nästa år. Men vi planerar att para Lizzie, som är mamma till Nellie, nästa gång hon löper. Går allt vägen så blir det valpar i början av nästa år.

Vi har varit på några hundutställningar i sommar. Nellie kammade ham Bästa valp-titel, BIR, i Borås och Ronneby. Så stolta över vår härliga och roliga tjej. Nästa utställning bli i Tomelilla. Då tävlar hon i juniorklass.

 

2023-06-12
Vi behöll lilla Nellie. Hon är nu 6 månader och en helt underbar tjej. Hon har ju varit ensamvalp så hon är lite speciell. Jag tränar henne nu för kommande utställningar och har börjat med Hoopersträning också förutom vanlig vardagslydnad. Hon tycker det är superkul att jobba. Hon älskar även att apportera.

Vi planerar att para Nicki i höst. Så kanske kanske det kan bli smått i huset i senhöst.

Tyvärr så har Mimmi lämnat oss. Hon blev drygt 12 år. En helt fantastisk liten hund med det bästa temperament man kan tänka sig. Hon ville vara nära och var fantastisk på alla sätt.

 

.
Webmaster @ Copyright Ann-Cristin Antonsson
Bilder får endast kopieras efter min tillåtelse.

Besökare idag: Besökare online: