Dagbok 2022

2022-12-06
I lördags nedkom Lizzie med 2 valpar. Tyvärr var ena valpen dödfödd. Men en underbar fin tik fick hon i alla fall. Idag 3 dagar gammal. Nu hoppas vi på att allt går som det ska.

2022-11-09
Nytt i kenneln är att vi äntligen parat Lizzie. Hon väntar valpar i december.
Pappa till valparna är C.I.B. NORDUCH SE V-16 NO V-19 Toftas Tom Tom.
Nu håller vi alla tummar och tår att allt ska gå bra.

Lizzie är en framåt tjej som älskar att jobba. Hon älskar att träna Hoopers och rallylydnad. Även superduktig att ställa upp fint vid utställningar.

2022-06-08
Det blir tyvärr mer sällan jag skriver här i dagboken. Det finns ju numera Facebook där jag skriver i gruppen "Grace Kellys" och så glömmer jag bort kennelns egen hemsida.

Hannah hade valpar förra året, en tik och en hane, som två av våra tidigare valpköpare nu har i sin ägo. Valparna är så bedårande fina. Foto på dem finns här under fliken valpar.

Jag har utbildat mig till Hoopersinstruktör hos Svenska Hoopersklubben, Gittes hundtröning samt Hundia. Lizzie och jag har tränat i nästan ett år nu. Det är minsann ingen enkel sport. Det handlar om att avstånddirigera sin hund genom och förbi olika hoops (hinder). Hon är superduktig men inte så snabb. Jag har även gått rallykydnad nybörjare och fortsättning. Lite enklare tycker vi, Lizzie och jag, och hon är superduktig och följsam. BLir det tokigt ibland så är det ALLTID mattes fel ;-). Jag har hållt några grundkurser i år men avser ny ha ett somamruppehåll.

Vi hade tänkt para Lizzie i vår men bestämde oss för att vi vill ha sommaren ledig och åka ut med husbilen så mycket vi kan. Men nästa löp, om allt går vägen, tänkte vi att Lizzie ska få besöka en fin hane. VI har en tanke här men har inte riktigt bestämt. Vi är ju numera pensionärer och tänkte nyttja bilen i sommar så mycket vi kan. En hel del utställningar blir det så klart också.

 

 

.
Webmaster @ Copyright Ann-Cristin Antonsson
Bilder får endast kopieras efter min tillåtelse.

Besökare idag: Besökare online: