Dagbok 2021

2021-07-30
Inte så mycket har hänt i kenneln sedan förra gången jag skrev. Vi var på utsällning i Borås i Cavaliersällskapets regi. Över 100 cavalierer anmälda! Lizzie gick i öppen klass för första gången. Hon fick jättebra kritik men något tunn för dagen så det blev vg. Felix gick i veteranklass för första gången. Blev 3:a. Jättefin kritik men oturligt nog hade han ögoninflammation, som han typoskt nog fick någon dag före utställningen, så det ena ögat var inte rättvisande.

Vi har precis kommit hem från Öland efter några härliga dagar där. Vi hade alla 5 hundarna med oss och det funkade jättebra i vår nya husbil.

Den 4 september ska vi ha valpträff här. Redan många som anmält sig. Så roligt!

2021-05-14
Idag har vi varit och hjärtundersökt Bonnie, Hannah och Juliette.
Hannah 7 år OK, Juliette 6,5 år OK och Bonnie 9,2 år har nu blåsljud.

Vi planerar ingen valpkull förrän tidigast till vintern eller nästa år. Nu hoppas vi kunna komma på åtminstone någon utställning i år. Kanke rasspecial i Borås blir av men det vet vi inte ännu. Annars kanske Öland........

Jag tränar i alla fall Lizzie en del. Det blir lydnad, rallylydnad och agility och nu håller vi på att lära oss Hoopers. Lizzie älskar att träna, det är verkligen hennes grej.

2021-01-01
Nytt år - nya utmaningar. 2020 blev ju ett väldigt speciellt år kan man lugnt säga. Hoppas vi kan återgå till det mera normala snart. Att alla som vill får vaccinerinera sig och att vi kan få bort den onda bacillen.

Vad gäller vårt hunderi så parade vi ju Juliette och valpar planerades i december. Men naturen bestämmer. Juliette gick tom. Våra planer nu är att para Juliette igen men inte förrän till hösten.

 

 

 

.
Webmaster @ Copyright Ann-Cristin Antonsson
Bilder får endast kopieras efter min tillåtelse.

Besökare idag: Besökare online: