Dagbok 2019

2019-04-05
Idag har vi varit hos vår veterinär Nina och gjort en tandsanering på Felix. En hel del tandsten som togs bort. Det är svårt att undvika trots tandborstning. I samband med detta tog vi ett nytt hjärtintyg. Hjärtat utan anmärkning för Felix drygt 6 år. Så härligt!

2019-03-30
Vi har en liten valp!
Lizzie - hon är nu 4,5 månad. Ett riktigt liten tuffing. Så härligt med ett så bra temperament. Nyfiken och inte rädd. Nu börjar snart "spökålder" närma sig, då får vi se hur det går. Lizzie kommer från Risan Gårdens kennel i Vemdalen. Lizzies mamma är Grace Kelly's Juliett som är dotter till GK Tindra och GK Felix, mamma till Tindra är Niccelia's Grace Kelly som är vår stamtik. Grace är idag 13,5 år och är den som tar hand om Lizzie och busar som den värsta valp. Med andra ord så har vi "köpt tillbaka" vår linje.

I sommar tänkte vi åka lite på utställning med henne och Felix. Vi startar i Hässleholm sen blir det nog Tvååker. Vi får se hur hon utvecklas men hittills ser hon bra ut. Hon börjar bli lite gänglig nu men det brukar de bli i denna åldern.

 

 

 

 

.
Webmaster @ Copyright Ann-Cristin Antonsson
Bilder får endast kopieras efter min tillåtelse.

Besökare idag: on line: