Valpträff 14/6 2014

En härlig dag blev det. Hyggligt väder - inget regn. Det kom 5 av våra avkommor. Inte så många men 2 ganska långväga. Lilla Mikki från Lindome. Så roligt att få se henne efter ett år. Hon är en riktigt liten fin dam. Tyvärr hann jag inte fota så mycket själv men Mikkis husse fotade en hel del så jag hoppas han fångat Mikki och övriga så jag kan lägga ut flera bilder.

Cleo med husse och matte hade också rest ganska långt närmare bestämt från Höllviken i härliga Skåne. Cleo är en jättefin hane. Han har ett underbart huvud och en härligt fin päls.

Lilla Bonnie med matte kom och besökte oss också tillsammans med rubyn Susie som inte kommer från vår kennel men fick följa med i alla fall så klart. De bor bara några mil härifrån och brukar hälsa på då och då.

Liksom Stina som deltog med husse och matte. Stina och matte har bl a deltagit i agilitykurs här och ibland bor Stina här när matte och husse är på resande fot.

Leo kom med matte och lillmatte. Leo har vi inte heller sett på ett år trots att han bara bor drygt en mil från oss. Han är också en jättefin pigg liten hane. Inte så maskulin men en näpen fin hane med mycket spring i benen. Lillmatte ville helst sitta i valphagen tillsammans med våra 8 valpar, ca 6 veckor gamla. Det var svårt att slita sig därifrån.

Det blev mycket cavalierprat, tips och råd om skötsel, mat, fästingelände och annat smått och gott. Några vovvar blev "fiffade" lite grann. Sedan grillade vi korv och fikade. Åter en lyckad valpträff. Tack till er som kunde komma. Vi försöker att hålla en valpträff varje vår eller sommar. Se bilder från dagen nedan. Det kommer kanske flera......

Från vänster: Mormor/mamma Grace, Stina, Mikki, Leo, Cleo, Tindra och Bonnie (rubyn är inte från vår kennel). Grace är mamma till Tindra, Stina och Cleo som är helsyskon och även till Bonnie som har annan pappa. Tindra är mamma till Mikki och Leo som är helsyskon.